Industrigatan 30B- 2 rok (lgh 1301)

Välkommen till denna stora och ljusa 2 rum och kök på våning 3, med en vacker havsglimt och härlig fri utsikt från köket. Lägenheten erbjuder ett rymligt sovrum med inbyggda garderober och generöst utrymme för ytterligare förvaring, säng och andra möbler. Köket är relativt nyligen renoverat och har stora fönster som släpper in mycket ljus och erbjuder en fri utsikt utan insyn, vilket ger en känsla av öppenhet.

Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch samt ett praktiskt badrumsskåp för förvaring. Hela lägenheten har stilrent ekparkettgolv, vilket ger en sammanhängande och elegant känsla. Detta är ett hem som erbjuder både ljus och rymd i en trivsam miljö.

Presenterad hyra avser 2024

Varmt välkommen på visning!

Våning: 3

Hiss: Nej

Planteringen Helsingborg

Planteringen är ett område som ligger cirka två kilometer sydost om Helsingborgs centrum, nära hamnområdet. Det har en blandad bebyggelse med flerbostadshus, villor och radhus, vilket skapar en varierad och trevlig miljö. I området finns flera lekplatser och livsmedelsbutiker, vilket gör det bekvämt för barnfamiljer och boende.
På bara 10 minuter kan du cykla till Råå, som erbjuder både en charmig hamn och en härlig sandstrand, eller in mot centrala Helsingborg. Kollektivtrafiken ger också smidig och enkel tillgång till stadens centrum.
För den som gillar friluftsliv erbjuder Tallskogsleden en naturskön vandringsled som sträcker sig genom Triangelskogen i norr och Tallskogen i söder.

Antal rum: 2
Storlek: 61 m2
Hyra: 8521 kr
Område: Planteringen
Tillträde: Enl. Övk
  • Ekparkett golv
  • Bra planlösning
  • Havsglimt
  • Bra bussförbindelser
  • Gångavstånd till butiker
  • 10 min cykelväg till centrum

Adress

Intresseanmälan för denna lägenhet