MEDARBETARE

Eddie Wennberg

Med bakgrund inom försäljning, lokaluthyrning och fastighetsförvaltning har jag en förståelse för helheten i dem flesta uppdrag. Jag brinner för att föra samman människor som skapar bra och långsiktiga relationer. 

Tel. 0739 – 088 623

E-post. Eddie.wennberg@parler.se

Amra Ceric

Med en solid erfarenhet inom försäljning och ett växande intresse för fastighetsbranschen, förstärker jag nu min expertis genom studier i fastighetsförvaltning. Min ambition är att knyta samman djupa branschkunskaper med min passion för att bygga långvariga, givande relationer, vilket jag ser som grundstenen i mitt yrkesliv.

Tel. 0731 – 444 039

E-post. Amra.ceric@parler.se

Sofia Rosengren

Med en bakgrund inom försäljning där jag uppnått framstående resultat, kombinerat med erfarenhet av noggrann administration, trivs jag bäst när jag kan hantera flera uppgifter samtidigt. Min uppmärksamhet på detaljer och förmåga att hålla många bollar i luften gör att jag effektivt kan möta och överträffa mål och förväntningar.

E-post. Sofia.Rosengren@parler.se

KONTAKTA OSS

Parler real estate partner erbjuder tjänster kopplade till kommersiella lokaler i hela västra götaland med utgångspunkt Borås. Med flera år i branschen hjälper vi dig som söker en hyresgäst eller en lokal.