Västerbrog. 5 – 4 rok (lgh 1101)

Välkommen till denna stilrena och moderna nyproducerade lägenhet på tredje våningen, idealisk för dig som söker ett bekvämt och elegant boende i ett av Borås mest eftertraktade områden.

Här möts du av en öppen planlösning som smidigt förenar vardagsrum och kök, vilket skapar en rymlig och social yta perfekt för både vardag och andra tillställningar. Köket, från Marbodal, är fullt utrustat med moderna vitvaror, vilket gör matlagningen till en ren njutning. Det helkaklade badrummet erbjuder både golvvärme och handdukstork för extra komfort, medan hallen är försedd med slitstarka klinkers. Resten av bostaden har ett vackert parkettgolv som sprider en varm och inbjudande känsla genom hela lägenheten.

Lägenheten har även tvättmaskin och torktumlare, vilket gör vardagsbestyren smidiga och enkla. Dessutom finns bredband via öppet fibernät, vilket ger dig flexibilitet att välja den leverantör som passar dig bäst. I huset finns även ett gym och flera restauranger att välja mellan vilket gör vardagen både bekväm och trivsam.

En av lägenhetens stora fördelar är den härliga balkongen med utsikt mot Posttorget – en perfekt plats för morgonkaffet eller en lugn stund i friska luften.

Missa inte chansen att bo i denna lägenhet och njut av det bästa Borås har att erbjuda!

Presenterad hyra avser 2024.

Lägenhetsdetaljer:
Våning: 1 av 4
Hiss: Ja
Bredband: Öppet fibernät (abonnemang ingår ej)

Antal rum: 4
Storlek: 86 m2
Hyra: 14002 kr
Område: Centrum
Tillträde: Enl. Ök
  • Kök från Marbodal
  • Diskmaskin
  • Tvättmaskin & torktumlare
  • Balkong
  • Klikers i hallen
  • Ekparkett

Adress

Intresseanmälan för denna lägenhet