Övre kvarng – 2 rok (lgh 1001)

Välkommen till denna fantastiskt fina och fräscha 2-rumslägenhet, belägen i charmiga Villastaden, med perfekt kombination av stadsliv och närhet till natur. Här bor du bekvämt med närhet till service, då en servicebutik med postutlämning finns i området. För den som uppskattar matupplevelser finns flera restauranger att välja mellan för en trevlig kväll ute.

Lägenheten har utmärkta bussförbindelser som gör det smidigt att ta sig runt i staden, och en kort promenad tar dig till centrum där du hittar allt från shopping till kulturupplevelser.

Bostaden har ett fullutrustat kök med diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn och ugn – perfekt för smidig matlagning. Det fräscha badrummet är förberett för tvättmaskin och har även en handdukstork för extra bekvämlighet. För förvaring finns en praktisk klädkammare, och den rymliga hallen med klinkers ger ett välkomnande intryck. Resten av lägenheten har ekparkett som ger en enhetlig och stilren känsla.

När du vill ta en paus från stadens puls finns Annelundsparken i närheten, perfekt för en löprunda eller en lugn promenad i grönskan.

Detta är ett hem för dig som söker både komfort och närhet till allt som stan har att erbjuda!

Presenterad hyra avser 2024.

Lägenhetsdetaljer:
Våning: 1 av 5 (en trappa upp)
Hiss: Nej
Bredband: Fiber via telia (abonnemang ingår ej)

Antal rum: 2
Storlek: 63 m2
Hyra: 9854 kr
Område: Villastaden
Tillträde: Enl. Ök
  • Renoverad
  • Rostfria vitvaror
  • Diskmaskin
  • Inbyggd micro
  • Förberedd för tvättmaskin
  • Klinkers i hallen

Adress

Intresseanmälan för denna lägenhet