Österlånggatan 69 – 165 kvm

Unik lokal med hög standard på Borås paradgata – Allégatan

Nu har du chansen att hyra en unik lokal i markplan med ett av Borås bästa lägen! På Allégatan, stadens huvudgata, erbjuds flexibla lokaler i varierande storlekar från 165 kvm upp till 395 kvm. Lokalen kan anpassas efter dina behov och passar både mindre företag och större verksamheter.

Läge och tillgänglighet
Fastigheten har ett utmärkt skyltläge mot både Allégatan och Fabriksgatan, där tusentals bilar passerar dagligen. Det är enkelt att ta sig ut på R40 för smidig transport mot Göteborg och Jönköping, samt R41 för färd mot Varberg och vidare mot södra Sverige. Kungsleden ligger precis intill, vilket ytterligare ökar tillgängligheten.

Unik arkitektur och charm
Fastigheten bjuder på en pampig entré i vackert sekelskiftesstuk med pelare, där originaldetaljer har bevarats för att bibehålla byggnadens karaktär och charm. Interiören är ljus och luftig med charmiga fönster och fiskbensparkettgolv, vilket skapar en inbjudande och inspirerande arbetsmiljö.

Parkering och moderna bekvämligheter
Parkeringsmöjligheter finns direkt intill fastigheten, varav vissa platser är utrustade med laddningsstationer för elbilar. Fastighetens gemensamhetsytor håller en hög standard och ger en professionell känsla för både dig och dina besökare.

Välkommen att kontakta oss för mer information eller en visning av denna fantastiska lokal!

Lokaltyp:Fastigheter, Kontor
Storlek: 165 m2

Område: Centrum

Tillträde: Enligt. ök.

Adress

Intresseanmälan