Västerbrog. 5 – 3 rok (lgh 1411)

Välkommen till denna stilrena och moderna nyproducerade lägenhet på fjärde våningen högst upp, idealisk för dig som söker ett bekvämt och elegant boende i ett av Borås mest eftertraktade områden.

Här möts du av en öppen planlösning som smidigt förenar vardagsrum och kök, vilket skapar en rymlig och social yta – perfekt för både vardag och festliga tillställningar. Köket, från Marbodal, är fullt utrustat med moderna vitvaror, vilket gör matlagningen till ett rent nöje. Det helkaklade badrummet erbjuder både golvvärme och handdukstork för extra komfort, medan hallen har slitstarka klinkers. Resten av bostaden är täckt med ett vackert parkettgolv som ger en varm och inbjudande känsla genom hela lägenheten.

Lägenheten har också en tvättmaskin och torktumlare, vilket underlättar vardagsbestyren. Bredband via öppet fibernät ger dig möjlighet att välja den leverantör som bäst passar dina behov. I huset finns dessutom ett gym och flera restauranger, vilket gör vardagen både bekväm och trivsam.

En av lägenhetens stora fördelar är den generösa och rymliga altanen, högst upp i huset med utsikt mot Torggatan. Här kan du njuta av solen från morgon till sen eftermiddag – perfekt för morgonkaffet eller en avkopplande stund utomhus.

Missa inte chansen att bo i denna exklusiva lägenhet och upplev det bästa Borås har att erbjuda!

Presenterad hyra avser 2024.

Lägenhetsdetaljer:
Våning: 4 av 4
Hiss: Ja
Bredband: Öppet fibernät (abonnemang ingår ej)

Antal rum: 3
Storlek: 62 m2
Hyra: 11033 kr
Område: Centrum
Tillträde: 1/1-2025
  • Kök från Marbodal
  • Diskmaskin
  • Tvättmaskin och torkrumlare
  • Klinkers i hallen
  • Stor altan
  • Klädkammare

Adress

Intresseanmälan för denna lägenhet