Magistergatan 1 – 3 rok (lgh 1203)

Stor och ljus hörnlägenhet om 3 rum och kök på 90 kvm – perfekt planlösning och härligt ljusinsläpp!

Letar du efter en rymlig lägenhet med genomtänkt planlösning? Denna hörnlägenhet om 3 rum och kök erbjuder hela 90 kvm boyta med generösa utrymmen och fantastiskt ljusinsläpp från flera håll.

Lägenheten har ett stort kök med fullhöjd kyl och frys, diskmaskin och en arbetsbänk som sträcker sig längs halva köket, vilket ger gott om arbetsyta. Här finns även plats för ett stort matbord – perfekt för middagar och sociala tillställningar.

Badrummet är renoverat och utrustat med tvättmaskin, torktumlare, vikbara glasdörrar, handdukstork, spegel med belysning och gott om förvaringsskåp.

De två sovrummen har stora fönster som släpper in rikligt med dagsljus och erbjuder fri utsikt över Engelska internationella skolan. Sovrummen är även utrustade med generösa garderober.

Vardagsrummet är stort och kvadratiskt, med stora fönster på två av väggarna som ger ett fantastiskt ljusinsläpp och en öppen känsla.

 

OMRÅDE:

Söder/Högaborg – Ett levande och mångsidigt område i Helsingborg

Söder och Högaborg är två stadsdelar i södra Helsingborg som erbjuder en kombination av urbana vibbar och närhet till natur. Området präglas av en blandning av äldre och nyare byggnader, med charmiga sekelskifteshus och moderna bostadskomplex. Här bor du centralt men ändå med en lugn och trivsam atmosfär.

Söder är känt för sitt pulserande stadsliv med många caféer, restauranger och småbutiker som ger området en internationell och mångkulturell känsla. Stadsdelen har ett rikt utbud av service och nöjen, med allt från lokala bagerier till trendiga matställen. Närheten till Knutpunkten och Helsingborgs centralstation gör det enkelt att resa både inom staden och längre bort.

I området finns flera grönområden och parker där man kan njuta av naturen. Stadsparken, som ligger i närheten, är en populär plats för avkoppling och promenader.

Högaborg, som ligger strax öster om Söder, är ett lugnare bostadsområde med en blandning av villor, radhus och flerfamiljshus. Det är en plats där många barnfamiljer och unga vuxna bor tack vare närheten till skolor, förskolor och bra kommunikationer. Högaborg har genomgått en del förnyelse de senaste åren, vilket har gjort området alltmer populärt.

Nära till allt Från både Söder och Högaborg har du promenadavstånd till Helsingborgs stadskärna, den vackra strandpromenaden och det livliga kulturutbudet i staden. Oavsett om du vill ta en fika på ett mysigt kafé, shoppa eller bara njuta av havsutsikten, är allt nära till hands.

Antal rum: 3
Storlek: 90 m2
Hyra: 11329 kr
Område: Högaborg
Tillträde: Enl. Övk
  • Rymlig 90 kvm
  • Diskmaskin
  • Tvättmaskin & Torktumlare
  • Stenkast ifrån grundskola/förskola
  • Servicebutiker i området
  • 10 min promenad till söder

Adress

Intresseanmälan för denna lägenhet