Västerbrog. 5 – 3 rok (lgh 1216)

Välkommen till denna stilrena och moderna nyproducerade lägenhet på andra våningen, perfekt för dig som söker ett bekvämt och elegant boende i ett av Borås mest eftertraktade områden. Här får du en kombination av funktionalitet och stil, med en rymlig och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar en luftig och social atmosfär – idealisk för både vardagsliv och trevliga tillställningar.

Köket, levererat av Marbodal, är fullt utrustat med moderna vitvaror som gör matlagningen enkel och njutbar med bland annat diskmaskin och hel kyl & frys. Badrummet är helkaklat och erbjuder både golvvärme och handdukstork för extra komfort. För extra bekvämlighet finns en inbyggd tvättmaskin och torktumlare, så att vardagens sysslor blir smidiga. Hallen har slitstarka klinkergolv, medan resten av bostaden pryds av ett vackert parkettgolv som sprider värme och en hemtrevlig känsla genom hela lägenheten.
Lägenheten har ett rymligt sovrum och ett till sovrum som erbjuder förvaring i form av bra garderober. Den rymliga hallen ger ett välkomnande intryck med gott om förvaringsmöjligheter.
Lägenheten har bredband via öppet fibernät, vilket ger dig flexibiliteten att välja den leverantör som bäst passar dina behov.

En av höjdpunkterna är balkongen med utsikt mot Posttorget – en perfekt plats för att avnjuta morgonkaffet eller koppla av efter en lång dag.

Lägenheten har även tillgång till gym och flera restauranger i byggnaden, vilket gör livet både bekvämt och trivsamt. Detta är en chans att bo i en exklusiv lägenhet och njuta av allt Borås har att erbjuda.

Presenterad hyra avser 2024.

Lägenhetsdetaljer:
Våning: 2 av 4
Hiss: Ja
Bredband: Öppet fibernät (abonnemang ingår ej)

Antal rum: 3
Storlek: 74 m2
Hyra: 12182 kr
Område: Centrum
Tillträde: Enl. Ök
  • Kök från Marbodal
  • Diskmaskin
  • Tvättmaskin och torkrumlare
  • Balkong
  • Ekparkett
  • Klinkers i hallen

Adress

Intresseanmälan för denna lägenhet