Västerbrogatan 8C – 412 m2

Beläget inom den eftertraktade cityringen i hjärtat av Borås, erbjuder detta nyrenoverade och moderniserade kontorsutrymme i den historiska Borås Wäfveris fastighet, Viskaholm, en unik kombination av kulturhistorisk karaktär och modern arbetsmiljö. Fastigheten, en ikonisk del av Borås stadsbild, har genomgått en omfattande renovering där arkitekten Gert Wingårdh satt sin prägel på designen. Resultatet är en arbetsplats som inte bara speglar områdets textilhistoriska arv utan också möter dagens höga krav på funktionalitet och estetik.

Den aktuella lokalen, som omfattar 412 kvm, är strategiskt placerad med närhet till stadens alla bekvämligheter. Bara ett stenkast bort finns ett brett utbud av butiker, restauranger och caféer, vilket gör att både vardagliga ärenden och möjligheter till avkoppling alltid är inom räckhåll. Besökare har tillgång till bekväm besöksparkering, och för pendlare finns flera parkeringsalternativ i området, vilket gör arbetsplatsen lättillgänglig för både medarbetare och kunder.

Lokalen erbjuder en fantastisk utsikt mot posttorget, vilket skapar en lugn och inspirerande miljö, perfekt för att främja kreativitet och produktivitet. Inomhus kombinerar utrymmet bevarade historiska detaljer med en modern touch. Den öppna innergården med sin imponerande glasfasad släpper in rikligt med naturligt ljus, vilket ger en luftig känsla genom samtliga fem våningar.

Denna unika kontorslokal omfattar sex separata kontor, kompletterat med ytterligare kontorsplatser i en öppen miljö, vilket ger flexibilitet för både individuellt arbete och samarbete i grupp. Tre mötesrum, med plats för 4, 6 och 8 personer, erbjuder perfekta förutsättningar för allt från snabba avstämningar till längre strategimöten. Varje utrymme inom fastigheten har designats med omsorg för att bevara byggnadens ursprungliga karaktär samtidigt som moderna bekvämligheter införlivats, vilket gör det till en idealisk arbetsplats för företag som värdesätter en balans mellan tradition och framtid.

Att etablera sitt kontor i Borås Wäfveris gamla lokaler är mer än bara ett val av arbetsplats; det är ett ställningstagande för innovation i en miljö som vittnar om stadens rika industrihistoria och dess framtid som en central aktör inom stadsutveckling och modern arbetslivskultur.

Lokaltyp:Fastigheter, Kontor
Storlek: 412 m2

Område: Centrum

Tillträde: Enligt. ök.

Adress

Intresseanmälan