Jobbannons: Fastighetsmäklare för uthyrning av hyresrätter

Platser: Helsingborg, Västerås och Örebro

Om Oss:

Vi är ett ungt och framåtsträvande företag som specialiserar oss på uthyrning av hyresrätter, både lokaler och bostäder. Med huvudkontor i centrala Borås har vi uppdrag på flera platser i Sverige och erbjuder nu spännande möjligheter för engagerade fastighetsmäklare att ansluta sig till vårt team. Vi har ett framarbetat arbetssätt som skapar mycket bra resultat för våra uppdragsgivare och med det även för dem hos oss som ägnar sig åt uthyrning.  

Dina Arbetsuppgifter:

  • Marknadsföring av uthyrningsobjekt
  • Uppföljning med spekulanter
  • Genomförande av visningar
  • Inhämtning av nödvändiga underlag
  • Avslut av uthyrningsprocesser

Vem Söker Vi?

Du kan vara registrerad fastighetsmäklare, med fullständig registrering eller särskild hyresförmedling. Även oregistrerade sökande med rätt kvaliteter är välkomna att ansöka. Tidigare erfarenhet av försäljning och kundmöten är meriterande. Som person är du noggrann, strukturerad och har god förmåga att arbeta självständigt. Tillgång till egen bil initialt är en fördel.

Upplägg:

Tjänsterna är heltidstjänster. Du kommer att arbeta varierade tider som du i stor utsträckningen styr på egen hand. Det går bra att kombinera detta arbete med pågående studier. 

Lönen är provisionsbaserad. 

Utbildning och Utveckling:

För de som inte är registrerade erbjuder vi en 10 veckors praktikutbildning som äger rum både i Borås och i den aktuella verksamhetsstaden. Därefter sker en ansökan om registrering som fastighetsmäklare med särskild registrering för hyresförmedling. Efter avslutad utbildning upprättas kontor i den staden där du blir verksam.

Erbjudande:

Vi erbjuder en dynamisk och flexibel arbetsmiljö med möjlighet till personlig och professionell utveckling. Du kommer att vara en del av ett företag som värderar innovation och kvalitet.

Så Ansöker Du:

Skicka ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du är rätt person för denna tjänst. Ange vilken stad du föredrar att arbeta i. Vi ser fram emot din ansökan!


Om dig som söker

Kontaktperson för denna tjänst

Välkommen att ta kontakt med mig vid eventuella frågor kring denna tjänst.

Eddie Wennberg

Tel. 0739- 088623

E-post. Eddie.Wennberg@parler.se