Huldregatan 22B – 2 rok (lgh 1001)

Denna charmiga och nyligen renoverade lägenhet belägen på Sjöbo i Borås erbjuder det perfekta boendet för dig som söker en balans mellan stadsliv och närhet till naturen. Med sin placering erbjuder lägenheten enkel tillgång till friluftsområden där du kan njuta av naturens lugn, samt närhet till kollektivtrafik som gör det smidigt att utforska resten av staden. För dig som uppskattar sommardagar utomhus ligger den populära badplatsen Almenäs inom bekvämt avstånd, och för shopping- och underhållningsbehov ligger Knalleland bara en kort resa bort.

När du stiger in i lägenheten välkomnas du av en hall med stilfulla klinkers som leder dig vidare till ett hem fyllt med ljus och värme, tack vare ekparkett som sträcker sig genom de övriga rummen. Badrummet har nyligen renoverats med smakfullt kakel och klinker, och är utrustat med en praktisk badrumskommod, en vattenburen handdukstork samt förberedelser för tvättmaskin, vilket tillför en bekväm och modern känsla.

Lägenheten erbjuder även en balkong där du kan njuta av dina morgonkaffet eller kvällsluften, belägen på första våningen vilket bidrar till enkel tillgång utan att behöva oroa dig för trappor. För bilägare finns goda parkeringsmöjligheter, vilket tar bort vardagsstressen med att hitta parkering. Dessutom är lägenheten belägen i närheten av Sjöbo Torg där du finner livsmedelsbutiker och ett urval av restauranger, vilket gör det enkelt att ta del av lokala delikatesser och dagligvaror.

Denna lägenhet representerar en unik möjlighet att bo i ett hem som kombinerar modern bekvämlighet med tillgång till Borås många fritids- och naturmöjligheter. Missa inte chansen att göra detta till ditt nya hem.

Observera att hyran som presenteras gäller för år 2023. 

Antal rum: 2
Storlek: 63 m2
Hyra: 8481 kr
Område: Sjöbo
Tillträde: Enl. Ök.
  • Nyligen renoverad
  • Kakel och klinkers i badrum
  • Förberett för tvättmaskin
  • Närhet till kollektivtrafik
  • Goda parkeringsmöjligheter
  • Närhet till livsmedelsbutik och restauranger

Adress

Intresseanmälan för denna lägenhet