Allégatan 20 – 157 m2

Välkommen till ett exklusivt kontorsutrymme mitt i stadens hjärta, nyligen renoverat för att möta de mest krävande behoven för moderna företag. Denna ljusa och inbjudande lokal erbjuder en dynamisk arbetsmiljö med både kontor och konferensrum omgivna av ljudklassade glaspartier (30db), vilket säkerställer en tyst och produktiv atmosfär.

Från detta centralt belägna kontor har du en fantastisk utsikt över Allégatan, en av stadens mest livliga gator. Utsikten ger inte bara en behaglig arbetsmiljö utan placerar även din verksamhet mitt i stadens puls. Huset är utrustat med hiss, vilket gör det lättillgängligt och bekvämt för både personal och besökare.

Detta är en unik möjlighet att placera ditt företag i en av stadens mest eftertraktade adresser. Kontorets moderna utformning och genomtänkta layout, kombinerat med dess centrala läge, gör det till en idealisk plats för företag som värdesätter kvalitet, tillgänglighet och en professionell image.

Om du söker ett representativt kontor som speglar din verksamhets ambitioner och professionalism, är detta det perfekta valet för dig. Låt ditt företag växa och blomstra i en inspirerande miljö som uppmuntrar till kreativitet och framgång.

Lokaltyp:Fastigheter, Kontor
Storlek: 157 m2

Område: Centrum

Tillträde: Enligt. ök.

Adress

Intresseanmälan