Hallbergsgatan 8 – 405 m2

Denna unika lokal belägen i hjärtat av staden erbjuder en perfekt kombination av synlighet, tillgänglighet och flexibilitet för en mängd olika verksamhetstyper. Med sitt idealiska läge mitt i centrum, en trappa upp men med egen entré direkt från markplanet, står lokalen redo att välkomna både kunder och personal.

Ett av de mest framträdande dragen är dess stora skyltfönster som vetter mot Stora Brogatan, en av stadens mest trafikerade och livliga gator. Detta ger en oöverträffad möjlighet för exponering och marknadsföring av din verksamhet. Oavsett om du driver en butik, ett kontor, eller inom vård och skönhet, kommer dessa skyltfönster att vara en ovärderlig tillgång för att locka förbipasserande.

Utöver dess utmärkta läge och synlighet, har lokalen även en egen uteplats eller terrass. Detta tillför ett unikt element och erbjuder en möjlighet för en utomhusaspekt till din verksamhet, vilket är sällsynt i ett så centralt läge.

Inuti är lokalen uppdelad i två öppna ytor samt en sektion med behandlingsrum, vilket gör den anpassningsbar för en rad olika affärsbehov. Denna flexibilitet i planlösningen tillåter dig att skräddarsy utrymmet för att passa just dina krav, oavsett om det är för kundmöten, produktvisningar eller behandlingsrum.

I nära anslutning till resecentrum, är lokalen inte bara lättillgänglig för de som bor i staden, men även för kunder och besökare som kommer från andra områden. Detta läge är idealiskt för att maximera tillgängligheten och synligheten för din verksamhet.

Med en kombination av läge, flexibilitet och synlighet, är denna lokal den perfekta platsen för att etablera eller expandera din verksamhet i stadens hjärta.

Lokaltyp:Fastigheter, Butikslokal, Kontor
Storlek: 405 m2

Område: Centrum

Tillträde: Enligt. ök.

Intresseanmälan