Holmsgatan 11 -150 m2

Välkommen till en rymlig kontorslokal, strategiskt belägen mitt i pulsen av Borås Centrum på det ikoniska Stora Brogatan – en av stadens mest frekventerade stråk. För dig som prioriterar tillgänglighet är denna lokal optimal, med nära anslutning till stadens viktigaste bussförbindelser, en mängd restauranger och ett brett utbud av butiker.

Lokalen, som ligger på första våningen, är bekvämt tillgänglig både via trappa och en intern hiss, vilket underlättar för alla typer av besökare och anställda. När du stiger in i lokalen möts du av en genomtänkt planlösning. Här finns allt du behöver för en effektiv arbetsdag: ett praktiskt pentry för pauser och luncher, en toalett, ett städförråd för förvaring av rengöringsredskap, ett modernt serverrum och ett arkivrum för förvaring av viktiga dokument.

Kontorslandskapet erbjuder totalt fem rum – fyra större, varav varje kan rymma två eller fler medarbetare. Flexibiliteten med dessa rum innebär att du enkelt kan anpassa dem efter dina behov, vare sig det är för teamarbete, individuellt arbete eller för möten. Ett av dessa rum kan exempelvis inredas som ett konferensrum. Dessutom finns det ett mindre kontorsrum för de tillfällen då du behöver mer avskildhet.

Denna lokal representerar en unik möjlighet för företag att etablera sig i en dynamisk miljö, med närheten till allt som Borås centrum har att erbjuda.

Lokaltyp:Fastigheter, Kontor
Storlek: 150 m2

Område: Centrum

Tillträde: Enligt. ök.

Ritning

Intresseanmälan