Källbäcksrydsgatan 23 – 704 m2

I denna representativa fastighet, belägen vid det strategiska läget intill riksväg 40, erbjuds ljusa och fräscha lokaler som kombinerar det bästa av kontors- och lagermöjligheter i Brämhult. Med enkel tillgång direkt från RV40, utgör dessa lokaler på två plan en total yta på cirka 704 kvadratmeter, varav 550 kvadratmeter är ägnade åt kontorsutrymmen och de återstående 154 kvadratmetrarna till lager och logistik.

Fastigheten stoltserar med en rad faciliteter såsom besöksparkering, fiberanslutning, ett varmt garage, kök eller pentry, konferensmöjligheter, kundparkering, lastport, mötesrum, ytterligare parkering, reception, skyltläge samt toalettutrymmen inklusive RWC. Tekniskt är lokalen utrustad med fjärrvärme, FTX ventilationssystem och tillgänglighet via två lastportar i marknivå, vilket underlättar logistiken.

Omgivningen är livlig med närhet till företag som STC gym, Verktygsboden, MAX, Lages Hotell och Ica Brämhult, för att nämna några. Parkering för både besökare och personal finns tillgänglig, och området erbjuder goda bussförbindelser samt närhet till restauranger, gym, och matbutiker. Dessutom erbjuder skyltläget mot den vältrafikerade lokalgatan utmärkta möjligheter för företag att synas.

Lokaltyp: Katrinedal

Storlek: 704 m2

Område: Brämhult

Tillträde: Enligt. ök.

Ritning

Adress

Intresseanmälan