Katrinedalsgatan 13 – 185 m2

Upptäck en arbetsplats där gränserna för kreativitet suddas ut på en rymlig yta av 185 kvm. Den generösa storleken erbjuder alla förutsättningar för att forma och skapa ett kontor där trivsel och funktion går hand i hand.

Denna lokal är verkligen något utöver det vanliga, med sin öppna planlösning som gör det möjligt att anpassa utrymmet efter just dina visioner. Om du söker det perfekta stället att växa med ditt företag, så har du funnit rätt. Här finns möjligheter som bara väntar på att upptäckas av dig.

Den stora ytan, kombinerat med en öppen planlösning, ger utrymme för att verkligen sätta din egen prägel. Och parkering? Bekymra dig inte. Omgivningen erbjuder gott om parkeringsmöjligheter och fastigheten har även ett garage för den där extra bekvämligheten. När det kommer till kommunikationer har lokalen allt att erbjuda. Oavsett om du väljer att färdas med bil eller kollektivtrafik är förbindelserna utmärkta, med smidiga busslinjer och huvudvägar i närheten.

Lokalens stora fönster bjuder in ljuset och skapar en atmosfär som både inspirerar och motiverar. Och om behovet uppstår för möten eller kundträffar, finns det mötesrum att hyra i ett kontorshotell inom fastigheten. Slutligen är vi alltid redo att tala om hur vi tillsammans kan skräddarsy utrymmet efter dina specifika behov och önskemål.

Lokaltyp:Fastigheter, Kontor
Storlek: 185 m2

Område: Centrum

Tillträde: Enligt. ök.

Ritning

Intresseanmälan