Katrinedalsgatan 43 – 287 m2

Denna rymliga kontorslokal erbjuder en perfekt arbetsmiljö för företag som söker en centralt belägen och lättillgänglig arbetsplats. Lokalen innehåller tio rymliga kontorsrum, alla med glasdörrar som skapar en öppen och ljus atmosfär. Ett av dessa rum är något större och kan enkelt anpassas till ett extra mötesrum, vilket ger flexibilitet för olika arbetsbehov.

Förutom kontorsrummen finns ett dedikerat mötesrum, perfekt för konferenser och kundmöten. Två praktiska toaletter finns också tillgängliga, vilket bidrar till en bekväm arbetsmiljö.

Köket är rymligt och fullt utrustat, vilket gör det till ett idealiskt ställe för personalen att umgås under lunchen eller för en snabb kaffepaus. Dessutom finns ett stort förråd som erbjuder gott om lagringsutrymme för kontorsmaterial och annan utrustning.

Lokalens läge är mycket fördelaktigt, med åtta parkeringsplatser som gör det enkelt för personal och besökare att parkera. Möjlighet att hyra parkering med laddningsmöjligheter finns. Dess närhet till stadens centrum innebär att det finns en mängd bekvämligheter inom gångavstånd, inklusive flera restauranger och en livsmedelsbutik. Dessutom är lokalen välplacerad för de som behöver resa vidare, med enkel åtkomst till större leder mot Göteborg, Jönköping och Varberg.

Ett utmärkt skyltläge gör det enkelt att marknadsföra ditt företag och öka synligheten. Denna kontorslokal är inte bara praktisk och välutrustad, utan också strategiskt placerad för att maximera företagets potential.

Lokaltyp:Fastigheter, Kontor
Storlek: 287 m2

Område: Bergsbo/Katriedal

Tillträde: Enligt. ök.

Intresseanmälan