Katrinehillsgatan 3 – 1670 m2

Den här lediga lokalen erbjuder en fantastisk möjlighet för verksamheter som kräver utrymme och bekvämlighet. Med gott om parkeringsmöjligheter, inklusive några tillhörande parkeringsplatser, kommer dina kunder och anställda att uppskatta den lätthet som medföljer att komma till och från platsen. En promenad till Borås centrum tar 8-10 minuter.

Lokalen har en egen entré, vilket ger dig en egen identitet och skapar en professionell atmosfär. Inuti möts du av öppna ytor med en pelarkonstruktion som ger en rymlig och luftig känsla. För dem som värdesätter avkoppling finns till och med en relaxavdelning med en jacuzzi och bastu.

För de som är intresserade av mat och dryck och önskar bedriva någon forma av servering i lokaln så har lokalen ett kaklat restaurangkök med ventilation som inkluderar en imkanal.

En annan fördel med denna lokal är att den tidigare har varit godkänd för upp till 250 personer enligt tidigare tillstånd. Detta öppnar upp för en mängd olika användningsområden och affärsmöjligheter, från evenemang och sammankomster till företagsevenemang och utställningar.

Slutligen, för praktiska ändamål, har lokalen en lasthiss som är tillgänglig från en gemensam lastbrygga. Detta gör det enkelt att hantera och transportera varor och utrustning, vilket är en stor fördel för många typer av verksamheter.

Sammanfattningsvis erbjuder denna lediga lokal en imponerande kombination av utrymme, bekvämlighet och mångsidighet. Oavsett din verksamhets behov kan den här platsen vara den perfekta lösningen för dig.

Lokaltyp:Fastigheter, Butikslokal, Kontor, Lager
Storlek: 1670 m2

Område: Centrum

Tillträde: Enligt. ök.

Adress

Intresseanmälan