Österlånggatan 30 – 400 m2

Belägen i hjärtat av staden, utstrålar denna toppmoderna kontorslokal charm och effektivitet, strategiskt placerad mitt i stadens pulserande centrum. Lokalen är en harmonisk blandning av öppna ytor för samarbete och mindre rum, perfekta för privat samtal eller möten, vilket ger möjlighet att arbeta ostört. Med ljusa rum och en bedårande utsikt över kyrkan, ger det en möjlighet att följa årstidernas skiftningar rakt genom fönstret, och erbjuder en inspirerande arbetsmiljö där alla kan trivas och blomstra.

Närheten till Borås pittoreska Stadspark, som ligger endast ett stenkast bort och delvis är omgiven av den livliga Viskan, ger en snabb fristad från stadens brus. Det är perfekt för en paus, att njuta av en medhavd lunch eller kaffe. I omedelbar närhet ligger även Sandwalls plats, en omtyckt mötesplats fylld med uteserveringar, caféer och restauranger, som är idealisk för affärsluncher eller avslappnade träffar med vänner. Här är det ofta liv och rörelse, särskilt under soliga dagar, så det gäller att vara ute i god tid för att få plats!

Denna fastighet, belägen vid Stora Torget i Borås, erbjuder inte bara charm och bekvämlighet, utan också praktiska lösningar för parkering med besöksparkering i närliggande Midas-garaget och på Midas-terrassen. För dem som föredrar kollektivtrafik, ligger fastigheten inom gångavstånd från Centralstationen och Södra Torget, med tillgång till flertalet bussförbindelser. För de som pendlar från Göteborg är restiden endast ca 45-50 minuter, med frekventa avgångar både med tåg och buss.

Vi hälsar er varmt välkomna att besöka detta smakfullt renoverade kontor och uppleva själva alla möjligheter det erbjuder!

Lokaltyp:Fastigheter, Kontor
Storlek: 400 m2

Område: Centrum

Tillträde: Enligt. ök.

Ritning

Adress

Intresseanmälan