Skaraborgsvägen 21 – 67 m2

Härlig och fräsch hörnlokal med mycket ljusinsläpp genom de generösa fönstren. Skön utsikt mot Viskan. Helt öppen yta med fönster åt två väderstreck, snyggt trägolv, pentry, förråd och WC.

Området

Området Wiskadal andas företagsklimat och präglas av industrifastigheter som bland annat har omvandlats till kontor. I fastigheten finns hiss, motionsrum och Instabox där det går att hämta beställda varor. För att underlätta hyresgästernas hållbarhetsarbete erbjuder vi även gröna hyresavtal och förnybar el.

Kommunikationer

Det är enkelt att ta sig till och från fastigheten. Busshållplatsen ligger nära och en promenad till Centralstationen tar inte mer än cirka 10 minuter. Det finns också gott om p-platser i området som tillhör fastigheten.

Parkering

Parkeringsytor finns i området. Sms-parkeringar finns att tillgå.

Om fastigheten

På Skaraborgsvägen 21 i Borås har våra hyresgäster lokaler anpassade efter just deras behov. Många av lokalerna har utsikt över Viskan, alla har närheten till centrum. Den härliga exteriören, inspirerad av amerikanska fabriksbyggnadsideal, är från 1900-talet.

Den anrika tegelbyggnaden vid Viskan ligger granne med Textile Fashion Center och Högskolan i Borås, strategiskt placerad mellan centrum och Knalleland. Här är det nära till det mesta. Centrum, Centralstationen och Knalleland är bara några hundra meter bort liksom livsmedelsbutiker, restauranger och apotek.

 

Lokaltyp: Kontor

Storlek: 67 m2

Område: Centrum

Tillträde: Enligt. ök.

Ritning

Adress

Intresseanmälan