Skaraborgsvägen 66 – 385 m2

Upptäck en fint renoverad lokal om 385 kvm på markplan, perfekt belägen i det livliga Knalleland. Denna lokal erbjuder en praktisk lastport på 3 meter, vilket gör det enkelt att hantera leveranser och varutransporter. Med sitt utmärkta skyltläge fångar du enkelt förbipasserandes uppmärksamhet, vilket är idealiskt för verksamheter som värdesätter synlighet och tillgänglighet.

Lokalen har genomgått en omfattande renovering och presenteras nu i toppskick, redo att välkomna din verksamhet. Oavsett om du driver detaljhandel, showroom eller ett serviceföretag, erbjuder denna lokal en flexibel grund för en mängd olika affärsmodeller.

Belägen i Knalleland, en av de mest dynamiska handelsområdena, omges lokalen av ett brett utbud av butiker, restauranger och serviceanläggningar. Detta garanterar en ständig ström av potentiella kunder och besökare till din verksamhet. Dessutom erbjuder området utmärkta parkeringsmöjligheter, vilket underlättar för både personal och kunder som anländer med bil.

Ta chansen att etablera din verksamhet i en lokal som kombinerar funktion, läge och synlighet – en perfekt plattform för framgång i Knalleland.

Lokaltyp:Fastigheter, Butikslokal, Kontor
Storlek: 385 m2

Område: Centrum

Tillträde: Enligt. ök.

Adress

Intresseanmälan