Södra Kyrkogatan 33 – 523 m2

Välkommen till denna fantastiska lediga lokal, belägen i en egen fastighet bara några minuters promenad från centrum. Med sin unika karaktär och fördelaktiga läge erbjuder denna lokal en unik möjlighet för företag att etablera sig i en dynamisk och växande miljö.

Lokalen är omgiven av en charmig trädgård, som ingår i den tillhörande tomten. Detta ger möjlighet till grönområden och utomhusaktiviteter för personalen och ger en trivsam och harmonisk arbetsmiljö. Dessutom finns det gott om parkeringsmöjligheter på tomten och i närheten av fastigheten, vilket underlättar för både anställda och kunder att nå lokalens bekvämligheter.

Just nu genomgår fastigheten en omfattande totalrenovering för att säkerställa moderna och funktionella utrymmen som uppfyller de högsta standarderna. Renoveringen kommer att integrera bevarandet av de sekelskiftesstuk som råder, vilket ger en elegant och tidlös atmosfär till lokalen. Detta skapar en perfekt kombination av historisk charm och modern komfort, vilket ger en inspirerande arbetsmiljö.

Lokalens interiör kommer att utformas med noggrant utvalda material av hög kvalitet och moderna färgscheman för att skapa en elegant och professionell atmosfär. Den rymliga ytan erbjuder gott om möjligheter för att anpassa och skapa det perfekta arbetsutrymmet som passar dina behov och krav.

Den ljusa och luftiga atmosfären i lokalen förstärks av stora fönster som släpper in naturligt ljus och erbjuder en vacker utsikt över trädgården och omgivningen. Med sin närhet till centrum och enastående egenskaper är denna lokal en idealisk plats för företag som söker både praktiskt och estetiskt tilltalande lokaler.

Om du letar efter en ledig lokal med egen fastighet, närhet till centrum, parkeringsmöjligheter och som är totalrenoverad men där karaktären har sparats, så är detta objektet för dig. Kontakta oss idag för mer information och möjlighet att besöka denna fantastiska lokal!

Lokaltyp:Fastigheter, Kontor
Storlek: 523 m2

Område: Centrum

Tillträde: Enligt. ök.

Adress

Intresseanmälan