Stormgatan 13C – 144 m2

Denna lediga lokal, beläget i det eftertraktade industriområdet Viared i Borås, erbjuder en perfekt lösning för företag som söker ett flexibelt utrymme för industri eller logistik. Lokalen är fördelad på totalt 144 kvm, varav 34 kvm utgör kontorsutrymme och de återstående 110 kvm är anpassade för industri- eller logistikverksamhet. 

Lokalen är idealiskt belägen med närhet till lunchrestauranger, vilket ger en värdefull bekvämlighet för personalen. Den goda tillgängligheten via R40 säkerställer att både leveranser och pendling sker effektivt, medan det rikliga utbudet av parkeringsmöjligheter underlättar för både anställda och besökare.

Säkerhetsaspekten är högprioriterad, vilket garanterar en trygg arbetsmiljö. Kontorsytan kommer att vara fullt utrustad för att möta behoven hos personalen, inklusive ett tillhörande pentry och toalett, vilket skapar en funktionell och bekväm arbetsplats även för de administrativa funktionerna inom verksamheten. En intern trappa ska även installeras för att lätt kunna ta sig upp till kontorsdelen. 

Den stora porten, med en imponerande höjd på 5 meter, tillsammans med en generös takhöjd i den övriga ytan, maximerar utnyttjandet och flexibiliteten i lokalens industri- eller logistikdel. Det slitstarka golvet är konstruerat för att tåla tung användning och långvarigt slitage, vilket gör denna lokal till en optimal plats för företag i behov av en kombinerad lösning för kontor och operationella aktiviteter i Borås.

Lokaltyp: Logistik, industri

Storlek: 144 m2

Område: Viared

Tillträde: Enligt. ök.

Adress

Intresseanmälan