Torggatan 23 – 194 m2

Letar du efter den perfekta butikslokalen för att ta din verksamhet till nästa nivå? Då har du kommit rätt! Vi kan erbjuda en fantastisk butikslokal mitt i hjärtat av Borås city – en plats som är känd för sin livliga atmosfär och rika kultur. 

Den här butikslokalen är perfekt för dig som vill sätta din verksamhet på kartan. Med rymlig takhöjd och stora fönster är det lätt att skapa en välkomnande och inspirerande atmosfär. Dessutom är lokalen strategiskt belägen vid Stora Torget vilket gör det lätt för kunderna att besöka butiken. 

Oavsett om du driver en liten butik eller ett större företag, så är den här butikslokalen den ultimata platsen för att växa och utvecklas. Borås city erbjuder en dynamisk och spännande miljö där det finns massor av möjligheter att öka din synlighet och attrahera nya kunder. 

Så varför inte ta chansen att bli en del av Borås citys puls och hyra den här fantastiska butikslokalen idag? Kontakta oss för mer information och låt oss hjälpa dig att ta ditt företag till nästa nivå!

Lokaltyp:Fastigheter, Butikslokal
Storlek: 194 m2

Område: Centrum

Tillträde: Enligt. ök.

Ritning

Adress

Intresseanmälan