Torggatan 25 – 440 m2

I hjärtat av vår charmiga stad finner ni denna fantastiska lokal med enastående exponeringsläge mitt i centrum.

Lokalen, belägen på andra våningen, erbjuder en generös och öppen yta som är mångsidig och kan användas som butik eller kontor. Tillgängligheten är enkel, med både trappa och hiss som direkt tar dig från gatuplan till lokalen.

Här har du möjlighet att marknadsföra din verksamhet med enastående synlighet genom skyltfönster som riktar sig åt två håll. Det är omöjligt att missa din närvaro! Dessutom finns det utmärkta möjligheter för exponering även i markplan vid entrén.

För närvarande utgör lokalen en rymlig öppen yta med möjligheter till personalutrymmen.

Drömmer du om att etablera din verksamhet på den mest strategiska och synliga platsen för att säkra framgång? Tveka inte att kontakta oss för mer information.

Planlösning:

  • Stora öppna ytor med generöst ljusinsläpp, perfekt för butik eller kontor.
  • Enkelt tillgänglig med rulltrappa och hiss till våningsplanet.

Området: Bara ett stenkast bort från denna centrala fastighet ligger Borås vackra Stadspark, delvis omgiven av Viskan som slingrar sig genom stadens centrum.

Stadsparken erbjuder en möjlighet att ta en kort paus från stadspulsen eller njuta av din medhavda lunch, en kopp kaffe eller utforska lunchrestaurangen precis vid parkens ingång. I närheten finns även Sandwalls plats med sina uteserveringar, kaféer och restauranger som utgör en perfekt och populär mötesplats, både för affärsluncher och trevliga träffar med vänner.

Det är inte ovanligt att det är fullt av liv här under lunchtid, och när vädret är fint är det klokt att vara ute i god tid för att säkra en plats på uteserveringarna! Fastigheten har en utmärkt plats vid Stora Torget i Borås.

Kommunikationer: Med smidig åtkomst till både tåg och buss är det enkelt att nå lokalen, med gångavstånd från Centralstationen och Södra Torget, där de flesta bussförbindelser finns. För dem som pendlar från Göteborg tar resan till Borås ungefär 45-50 minuter, med frekventa avgångar både med tåg och buss.

Parkering: Besökare har tillgång till parkering, inklusive Midas-garaget och Midas-terrassen.

Om fastigheten: Fastigheten ligger vid Stora Torget i Borås och erbjuder en mångsidig blandning av butiker, kontor och garageutrymmen.

Lokaltyp: Butik eller kontor

Storlek: 440 m2

Område: Centrum

Tillträde: Enligt. ök.

Ritning

Vån 2

Entréplan

Adress

Intresseanmälan