Torggatan 25 – 1178 m2

Mitt i vår vackra stad finner ni denna lokal med bästa möjliga skyltläge mitt i citykärnan. Belägen mitt i händelsernas centrum i vår unika och centralaste fastighet – kv Midas!

Här finns en stor öppen yta för butik eller kontor som är belägen på plan 2. Den är lättillgänglig via rulltrappa samt hiss direkt in i lokalen från gatuplan.

Här kan du markandsföra dig, via 180 graders skyltfönster som vetter mot tre håll i vårt centrum. Ingen kan missa att ni finns där! Dessutom har man bra exponeringsmöjligheter i markplan vid entré.

Idag är lokalen en stor öppen yta med personalutrymme.

Vill du etablera din verksamhet med bästa placerings- och skyltläge för att bli en framgångsaga? Kontakta oss!

Planlösning

Stora öppna ytor med mycket ljusinsläpp för butik eller kontor. Rulltrappa och hiss till våningsplanet.

Området

Ett stenkast bort från denna centralt belägna fastighet finner du Borås vackra Stadspark, delvis omgiven av Viskan vilken rinner genom centrum.

Till Stadsparken tar du dig för en kort break i citypulsen eller varför inte njuta av en medhavd lunch, kaffe eller passa på att kika in till lunchrestaurangen som ligger direkt när du kommit in i parken. Alldeles i närheten finner vi även Sandwalls plats med dess uteserveringar, caféer och restauranger som är en perfekt och mycket populär mötesplats både för affärslunchen och en träff i goda vänners sällskap.

Inte sällan är det full fart här på lunchtid och om det är soligt och fint väder – ja, då gäller det att vara ute i god tid för att få plats på uteserveringarna! Fastigheten är belägen vid Stora Torget i Borås.

Kommunikationer

Med tåg och buss tar du dig enkelt hit, gångavstånd från Centralstationen och Södra Torget med det flesta bussförbindelser.

För dig som pendlar från Göteborg är restiden till Borås ca 45-50 minuter och avgångar är frekventa, både med tåg och buss.

Parkering

Besöksparkering finns i t ex Midas-garaget och på Midas-terrassen.

Om fastigheten

Fastigheten är belägen vid Stora Torget i Borås.

Byggnaden innehar butiker och kontor och garage.

Lokaltyp: Butik

Storlek: 1178 m2

Område: Centrum

Tillträde: Enligt. ök.

Ritning

Vån 2

Entréplan

Adress

Intresseanmälan