Trandaredsgatan 202 – 6192 m2

Är du i behov av en flexibel och välutrustad lager-, industri- eller logistikfastighet med kontorsutrymme och utmärkt tillgänglighet? Då kan detta vara den perfekta lokalen för ditt företag.

Belägen endast två minuter från riksväg 40, erbjuder denna fastighet på hela 6 192 kvm en omfattande lösning för dina operativa behov. Av den totala ytan är 485 kvm fördelade på kontor, vilket ger en ideal kombination av administrativa och operationella utrymmen för att effektivisera ditt företags processer.

Fastighetens lagerdel imponerar med en generös takhöjd på cirka 580 cm, vilket underlättar förvaring och hantering av stora varupartier eller maskiner. Sex lastportar garanterar smidig och effektiv lastning och lossning, vilket är avgörande för logistikintensiva verksamheter.

Du och dina medarbetare kommer att uppskatta de gott om fria parkeringsplatserna som finns direkt i anslutning till fastigheten. Detta sparar värdefull tid och förenklar logistiken för personal som pendlar till och från arbetsplatsen.

Placeringen är strategiskt belägen i närheten av stora trafikleder och nära välkända företag som Volvo och Borås Bil, vilket borgar för goda möjligheter till samarbete och affärssynergier inom området.

Denna fastighet är inte bara praktisk utan även en investering i ditt företags framtida tillväxt och framgång. Ta chansen att etablera din verksamhet i en lokal som stöder dina affärsmål och erbjuder dina anställda en bekväm och tillgänglig arbetsplats.

Kontakta oss idag för att diskutera hur denna lager/logistikfastighet kan bli din nästa affärsmässiga framgång.

Lokaltyp:Industri, Fastigheter, Lager
Storlek: 6192 m2

Område: Trandared

Tillträde: Enligt. ök.

Intresseanmälan