Västerbrogatan 8C – 404 m2

Beläget inom den eftertraktade cityringen i hjärtat av Borås, erbjuder detta ombyggda och moderniserade kontorsutrymme i den historiska Borås Wäfveris fastighet, Viskaholm, en unik kombination av kulturhistorisk karaktär och modern arbetsmiljö. Fastigheten, en ikonisk del av Borås stadsbild, har genomgått en omfattande renovering där arkitekten Gert Wingårdh satt sin prägel på designen, vilket resulterat i en arbetsplats som inte bara reflekterar områdets textilhistoriska arv utan även möter dagens krav på funktionalitet och estetik.

Lokalen, som omfattar 404 kvm, är strategiskt placerad med närhet till allt som stadskärnan har att erbjuda. Endast ett stenkast från lokalen finner du ett brett utbud av butiker, restauranger och caféer, vilket säkerställer att både vardagliga ärenden och möjligheter till avkoppling alltid är inom räckhåll. För besökare finns bekväm besöksparkering, och för dem som pendlar finns flera parkeringsalternativ i området, vilket gör arbetsplatsen lättillgänglig både för medarbetare och kunder.

Utsikten från kontoret är en annan betydande fördel. Lokalerna bjuder på en häpnadsväckande vy mot posttorget, och erbjuder en lugn och inspirerande miljö, perfekt för kreativitet och produktivitet. Inomhus kombinerar utrymmet bevarade historiska detaljer med en modern twist. Den öppna innergården med sin imponerande glasfasad tillför naturligt ljus och skapar en luftig känsla över samtliga fem våningar.

Den här unika kontorslokalen inkluderar även välutrustade konferensrum och tre separata kontor, som erbjuder flexibilitet för både individuellt arbete och samarbeten i grupp. Varje utrymme inom fastigheten har designats med omsorg för att bevara byggnadens ursprungliga karaktär samtidigt som moderna bekvämligheter införlivats, vilket gör det till en idealisk arbetsplats för företag som värdesätter en balans mellan tradition och framtid.

Att etablera sitt kontor i Borås Wäfveris gamla lokaler är mer än bara ett val av arbetsplats; det är ett ställningstagande för innovation inom en miljö som vittnar om stadens rika industrihistoria och dess framtid som en central aktör inom stadsutveckling och modern arbetslivskultur.

Lokaltyp:Fastigheter, Kontor
Storlek: 404 m2

Område: Centrum

Tillträde: Enligt. ök.

Adress

Intresseanmälan