Vevgatan 9 -3680 m2

Om lokalen:
Upptäck en unik möjlighet i hjärtat av Viareds expanderande näringsliv. Vevgatan 9 erbjuder en imponerande fastighet om totalt 3680 kvm, perfekt anpassad för både lager, produktion och kontorsverksamhet.

Anpassningsbara ytor för alla behov:
Denna fastighet består av 2016 kvm lager/produktionsutrymme och 1664 kvm kontorsytor fördelade på två våningar. En del av kontorsutrymmena kan även omdefinieras till lagerutrymme, vilket ger en mångsidig och flexibel arbetsmiljö som kan skräddarsys efter ditt företags unika behov.

Lättillgängligt och rymligt:
Med ett strategiskt och lättillgängligt läge längs Riksväg 40, är fastigheten perfekt placerad för företag som värdesätter goda transportmöjligheter och logistik. Med omkring 50 parkeringsplatser och generösa rangerytor är denna lokal både praktisk och tillgänglig.

Omgivning med potential:
Viared är inte bara ett av Borås mest dynamiska områden, utan också ett viktigt nav för regionens expansion. Dess närhet till Landvetter flygplats och Göteborgs hamn gör det till en idealisk plats för företag som söker en konkurrensfördel genom sitt geografiska läge.

Utmärkt skyltläge:
Fastigheten erbjuder ett utmärkt skyltläge vid Riksväg 40, vilket garanterar hög synlighet och varumärkesexponering för ditt företag.

Lokaltyp:Fastigheter, Industri, Lager
Storlek: 3680 m2

Område: Viared

Tillträde: Enligt. ök.

Adress

Intresseanmälan