(UTHYRD) Carl Eklunds v.13 – 3 rok (lgh 1102)

Denna hemtrevliga lägenhet, placerad på andra våningen i en mindre, äldre fastighet, erbjuder en unik atmosfär med sina klassiska drag och levande historia. Varje morgon kan du välkomna dagen med en inspirerande utsikt över sjön från din egen balkong, en idealisk plats för reflektion och avkoppling.

Inne i lägenheten finner du fiskbensparkett som ger en känsla av tradition och historia. Parketten, som är en del av lägenhetens charm, visar tecken på lägenhetens ålder och berättar en historia om tidigare generationer. Lägenheten är utrustad med två toaletter och ett funktionellt, kaklat badrum, vilket ger en praktisk aspekt till vardagslivet.

Att bo här innebär att uppskatta enkelheten och potentialen i denna bostad. Lägenheten erbjuder praktiska förvaringslösningar som hjälper till att organisera och maximera utrymmet. Den är även förberedd för fiberanslutning, vilket ger möjligheten till modern kommunikation och underhållning.

För de som har bil finns möjligheten att hyra en parkeringsplats i närområdet, vilket tillför praktisk bekvämlighet till boendet.

Hyresnivån för denna lägenhet avser år 2023.

Antal rum: 3
Storlek: 80 m2
Hyra: 8120 kr
Område: Centrum
Tillträde: Enligt ök.
  • Lägenhet belägen på andra våningen med balkong som erbjuder utsikt över sjön
  • Utrustad med två toaletter
  • Inredning med fiskbensparkett och effektiva förvaringslösningar
  • Tillgång till fiberinternet; parkeringsplats tillgänglig för uthyrning i närområdet

Adress

Intresseanmälan för denna lägenhet