(UTHYRD) Engelbrektsg. 69 – 2 rok (lgh 1101)

Denna rymliga 2-rums lägenhet med kök är en perfekt kombination av modern bekvämlighet och klassisk charm.

Även om fastigheten saknar fiberanslutning, erbjuder den flera andra anmärkningsvärda egenskaper. Bland dem är möjligheten att hyra parkeringsplats i närheten av huset, vilket ger enkel tillgång och bekvämlighet för bilägare.

Interiören i lägenheten kännetecknas av en tidlös sekelskiftesstuk som genomsyrar rummen, med särskilt framträdande i de eleganta, spröjsade fönstren som inte bara tillför en estetisk kvalitet utan också släpper in rikligt med naturligt ljus. Köket är komplett med ett praktiskt skafferi, som erbjuder gott om förvaringsutrymme för dina matlagningsbehov. Ett särskilt höjdpunkt är badrummet, som är utrustat med ett inbjudande badkar, perfekt för avkopplande stunder.

Dessutom är lägenhetens placering idealisk. Den ligger nära stadens centrum, vilket ger snabb tillgång till olika butiker, restauranger och andra stadsbekvämligheter. För de som uppskattar shopping och underhållning, är lägenheten belägen en kort promenad från Knalleland. Naturälskare kommer att uppskatta närheten till Kypesjön, en populär plats för sommarbad och friluftsliv. För studenter ligger högskolan inom bekvämt promenadavstånd, vilket gör denna lägenhet till ett optimalt val för akademiskt engagerade individer.

Denna lägenhet erbjuder alltså en perfekt balans mellan historisk karaktär och modern bekvämlighet, vilket gör den till ett idealiskt hem för alla som värdesätter både stil och funktion.

Observera att hyran som presenteras avser den hyran som gäller för i år.

Antal rum: 2
Storlek: 62 m2
Hyra: 7 500 kr
Område: Norrmalm
Tillträde: Enl. Ök
  • Rymlig 2 rok
  • Möjlighet att hyra parkering i närheten
  • Badkar
  • Fönster med spröjs
  • Centralt läge
  • Mindre fastighet

Adress

Intresseanmälan för denna lägenhet