Hallbergsgatan 3 – 48 m2

Nu finns möjlighet att etablera sig på Borås nyaste torg längs med ån Viskan, nämligen Posttorget. Längs ån Viskan finner du flera restauranger, men unikt för detta torg är att det har kvällssol under sommaren.

Posttorget invigdes 1 Oktober 2022 efter några månaders renovering. Fastigheten genomgick nyligen en konvertering från kontor till lägenheter. I samband med detta byggdes det även på två våningar på fastigheten. I närheten på andra sidan ån Viskan finns en mycket intressant detaljplan. Konverteringen från industri till kontor i området har redan börjat och dem ytor som gjorts om är uthyrda. Framåt planeras ytterligare kontor, men det planers också för att bygga 400 bostäder i projektet Västerbro.

I skrivande stund finns 4 st lokaler, varav 3 st lediga med direkt anslutning till torget via glasdörrar omgivna av stora glaspartier. Lokalerna är i storlekarna 48 kvm, 362 kvm samt 416 kvm. Möjlighet till att öka eller minska ytan finns vid behov. Till samtliga lokaler går det att ansöka om uteservering.

Lokaltyp: Restaurang & Café

Storlek: 48 m2

Område: Centrum

Tillträde: Enl. ök.

Adress

Intresseanmälan