Humlegatan 13B – 30 m2

Välkommen till denna unika lokal belägen i det eftertraktade området Katrinedal, precis intill R40. Här erbjuds en sällsynt möjlighet att etablera din verksamhet i en lokal som kombinerar funktionalitet med karaktär. På markplan finner du denna charmiga lokal, lättillgänglig både för dig och dina besökare. Lokalen skryter med goda parkeringsmöjligheter, och som en extra förmån finns en privat parkeringsplats tillgänglig för uthyrning exklusivt för lokalen.

Inuti lokalen välkomnas du av en ljus och inbjudande miljö, tack vare de vackra spröjsade fönstren som inte bara tillför karaktär utan också gott om dagsljus. För din bekvämlighet är lokalen utrustad med ett kök, dusch och WC, vilket gör den idealisk för en rad olika verksamhetstyper. Lokalens tak är utrustat med spottar som skapar en varm och välkomnande atmosfär.

Ett annat framstående drag är den egna entrén, vilket ger en känsla av exklusivitet och självständighet. Denna lokal är inte bara en plats att bedriva din verksamhet från; den är en chans att ge din verksamhet en identitet och en hemvist som speglar dess karaktär och värderingar.

Ta tillfället i akt att placera din verksamhet i en lokal som står ut från mängden, i hjärtat av Katrinedal.

Lokaltyp: Kontor

Storlek: 30 m2

Område: Katrinedal

Tillträde: Enligt. ök.

Adress

Intresseanmälan