Lars Kaggsg. 91 – 2 rok (lgh 1502)

Välkommen till 2 rok i hjärtat av Kristineberg, perfekt beläget för den som önskar en balans mellan stadsliv och natur. Denna lägenhet erbjuder rymliga och ljusa rum, kompletterade med ett modernt kök och badrum. Den höga standarden syns i detaljerna: praktiska funktioner så som om rymlig klädkammare.

Varje rum är försedd med elegant ekparkett som skapar en varm och inbjudande atmosfär. En av höjdpunkterna är den stora inglasade balkongen, en perfekt plats för avkoppling och njutning.

Belägen i ett lugnt och väletablerat område, är Kristineberg känt för sina grönområden och goda kommunikationer. Med bara 1,5 km till Borås innerstad och 5-10 minuters cykelavstånd till centralstationen, är denna lägenhet idealisk för pendlaren. Dessutom ligger lokala skolor och en pizzeria inom bekvämt räckhåll, vilket gör vardagslivet både bekvämt och njutbart.

Missade inte chansen att bli en del av detta trivsamma grannskap i Kristineberg. Denna lägenhet representerar en unik möjlighet att kombinera komfort, stil och ett utmärkt läge.

Observera att hyran som presenteras gäller för år 2023. 

Antal rum: 2
Storlek: 66 m2
Hyra: 7026 kr
Område: Kristineberg
Tillträde: Enl. Ök.
  • Renoverat kök
  • Helkaklat badrum
  • Inglasad balkong
  • Rymlig klädkammare

Adress

Intresseanmälan för denna lägenhet