Lars Kaggsg. 89 – 3 rok (lgh 1503)

Upptäck en stilfull lägenhet i hjärtat av Kristineberg, perfekt beläget för den som önskar en balans mellan stadsliv och natur. Denna lägenhet erbjuder rymliga och ljusa rum, kompletterade med ett modernt kök som är utrustat med nya vitvaror.

Varje rum är försedd med elegant ekparkett som skapar en varm och inbjudande atmosfär. Hallen pryds av slitstarka klinkers, som tillför både skönhet och funktionalitet. En av höjdpunkterna är den inglasade balkongen, en perfekt plats för avkoppling och njutning året runt.

Belägen i ett lugnt och väletablerat område, är Kristineberg känt för sina grönområden och goda kommunikationer. Med bara 1,5 km till Borås innerstad och 5-10 minuters cykelavstånd till centralstationen, är denna lägenhet idealisk för pendlaren. Dessutom ligger lokala skolor och en pizzeria inom bekvämt räckhåll, vilket gör vardagslivet både bekvämt och njutbart.

Missade inte chansen att bli en del av detta trivsamma grannskap i Kristineberg. Denna lägenhet representerar en unik möjlighet att kombinera komfort, stil och ett utmärkt läge.

Observera att hyran som presenteras avser den hyran som gäller för i år.

Antal rum: 3
Storlek: 81 m2
Hyra: 8 231 kr
Område: Kristineberg
Tillträde: Enl. Ök
  • Nyrenoverad
  • Nya vitvaror
  • Rymlig klädkammare
  • Förråd

Adress

Intresseanmälan för denna lägenhet