Völundsg. 6A – 2 rok (lgh 1202)

Denna ljusa och välplanerade lägenhet, belägen i det lugna och barnvänliga området Hedvigsborg, erbjuder ett bekvämt boende med perfekt balans mellan stadens puls och naturens ro. Hedvigsborg, känt för sin närhet till både den omgivande naturen och Borås centrum, är ett idealiskt läge för dig som uppskattar enkel tillgänglighet till stadens utbud utan att kompromissa med en trivsam och trygg miljö. Området är rikt på bekvämligheter som skola, förskola och Ica Maxi Stormarknad, och ligger också nära Åhaga, den gamla lokverkstaden som nu är en levande mötesplats för kultur och evenemang.

Lägenheten är utrustad med moderna bekvämligheter som integrerad mikrovågsugn och rostfria vitvaror som bidrar till kökets höga standard och funktion. Badrummet är smakfullt inrett med kakel och klinkers, och erbjuder en ren och fräsch känsla. För din bekvämlighet finns det gott om förvaringsmöjligheter, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda.

Balkongen erbjuder en egen oas där du kan njuta av lugna stunder med utsikt över det trevliga bostadsområdet. För bilägare finns det bra parkeringsmöjligheter, vilket underlättar din vardag. Hyran för denna lägenhet inkluderar värme, vatten och kabel-TV, vilket ger dig en bekymmersfri boendemiljö. Dessutom är Telias fibernät indraget i alla lägenheter, vilket ger dig möjligheten att själv välja och teckna abonnemang för internet och telefoni efter eget behov.

Denna lägenhet representerar en unik chans att bo i ett hem som kombinerar komfort med praktiska bekvämligheter och ett utmärkt läge. Missa inte möjligheten att göra denna lägenhet till ditt nya hem.

Lägenhetsdetaljer:
Våning: 3 av 3
Hiss: Nej
Bredband: Fiberanslutning via Telia (abonnemang ingår ej)

Antal rum: 2
Storlek: 50 m2
Hyra: 7 389 kr
Område: Hedvigsborg
Tillträde: Enl. Ök
  • Nyligen renoverad
  • Rostfria vitvaror
  • Balkong
  • Goda parkeringsmöjligheter
  • Bra förbindelser med buss
  • Skola och förskola i området

Adress

Intresseanmälan för denna lägenhet