Stationsv. 14 – 2,5 rok (lgh 1102)

Denna vindsvåningslägenhet erbjuder en unik kombination av historisk charm och modern bekvämlighet. Med el som ingår i hyran, slipper du oroa dig för separata elräkningar, vilket förenklar din månadsbudget.

Även om lägenheten inte har fiberanslutning, kompenserar den detta med flera andra fördelar. Parkering erbjuds i mån av plats på gården eller vid huset, vilket ger praktisk tillgänglighet för ditt fordon.

Ett välkommet inslag är det tillgängliga förrådet, vilket ger extra utrymme för förvaring. Lägenheten har nyligen genomgått en omfattande renovering, vilket innebär att du kommer att kunna njuta av en fräsch och modern bostadsmiljö. Denna renovering sträcker sig även till tvättstugan, som har uppgraderats till en ny och mer användarvänlig facilitet.

En av de mest tilltalande aspekterna av denna lägenhet är dess karaktär som vindsvåning, med synliga bjälklag som tillför en rustik och estetisk känsla. Med färre lägenheter i huset, kan du också förvänta dig en mer privat och lugn atmosfär.

Denna lägenhet är idealisk för de som söker en stilfull och bekväm bostad med en blandning av traditionella och moderna element, belägen i en lugn och inbjudande miljö.

Lägenhetsdetaljer:
Våning: 2 av 2
Hiss: Nej

Antal rum: 2,5
Storlek: 44 m2
Hyra: 6 821 kr
Område: Dalsjöfors
Tillträde: Enl. Ök
  • Diskmaskin
  • El ingår i hyran
  • Fri parkering
  • Förrådsutrymme
  • Nyligen renovarad
  • Charmig vindsvåning

Adress

Intresseanmälan för denna lägenhet