Bryggaregatan 18-20 – 335 m2

I denna vackra fastighet med mycket karaktärsdrag finns nu en ledig lokal för er. Gedigna stavparkettgolv, stora fönsterpartier och dessutom med möjlighet att utforma efter era önskemål och behov.

Idag är lokalen utrustad med åtta kontorsrum, förrådsutrymme, flertal wc samt öppen yta med möjlighet för den kreativa arbetsplatsen alternativ utställning om så önskas. Var med och utforma ert nya kök!

Smidigt och praktiskt kan man frakta från lasthissen som ligger i direkt anslutning till lokalen från markplan.

Hör av dig till oss så hjälper vi till att skapa den perfekta arbetsplatsen för dig och dina kollegor! 

Kommunikationer

Goda kommunikationer med busslinjer och lätt att ta sig hit via R40 från Göteborg och Jönköping.

Ca 10 min promenad från Centralstationen och 3 min promenad till Södra Torget med alla bussar.

Parkering

Finns gott om parkering runt om fastigheten.

Om fastigheten

Fastigheten ligger i centralt läge i Borås med ett stenkast till Borås vackra Stadspark, delvis omgiven av Viskan vilken rinner genom centrum. Närhet till all service så som buitker, servicebutiker, restauranger, banker, apotek m m.

Till Stadsparken tar du dig för en kort break i citypulsen eller varför inte njuta av en medhavd lunch, kaffe eller passa på att kika in till lunchrestaurangen som ligger direkt när du kommer in i parken.

Alldeles i närheten finner vi även Sandwalls plats med dess uteserveringar, caféer och restauranger som är en perfekt och mycket populär mötesplats både för affärslunchen och träff i goda vänners sällskap.

Inte sällan är det full fart här lunchtid och om det är soligt och fint väder – ja, då gäller det att vara ute i god tid för att få plats på uteserveringarna!

Lokaltyp: Kontor

Storlek: 335 m2

Område: Centrum

Tillträde: Enligt. ök.

Ritning

Adress

Intresseanmälan