Bryggaregatan 18-20 – 705 m2

I våra anrika textilkvarter finner man denna lokal om ca 705 kvm med spännande kontorsyta att etablera sig på.

Lokalen som är helt öppen, har stor utvecklingspotential för en kreativ arbetsmiljö med stora ljusinsläpp från fönster som vetter mot två väderstreck.

Lämplig verksamhet kan vara kontor med eller utan viss lagerverksamhet.

Lokalen har en helt öppen med vackert stavparkettgolv i original. I övrigt är lokalen försedd med flertal toaletter och här finns möjligheten att vara med och utforma sitt egna pentry.

Vill du vara med och utforma denna lokal till den perfekta arbetsytan?

Kommunikationer

Goda kommunikationer med busslinjer och lätt att ta sig hit via R40 från Göteborg och Jönköping.

Ca 10 min promenad från Centralstationen och 3 min promenad till Södra Torget med alla bussar.

Parkering

Finns gott om parkering runt om fastigheten.

Om fastigheten

Fastigheten ligger i centralt läge i Borås med ett stenkast till Borås vackra Stadspark, delvis omgiven av Viskan vilken rinner genom centrum. Närhet till all service så som buitker, servicebutiker, restauranger, banker, apotek m m.

Till Stadsparken tar du dig för en kort break i citypulsen eller varför inte njuta av en medhavd lunch, kaffe eller passa på att kika in till lunchrestaurangen som ligger direkt när du kommer in i parken.

Alldeles i närheten finner vi även Sandwalls plats med dess uteserveringar, caféer och restauranger som är en perfekt och mycket populär mötesplats både för affärslunchen och träff i goda vänners sällskap.

Inte sällan är det full fart här lunchtid och om det är soligt och fint väder – ja, då gäller det att vara ute i god tid för att få plats på uteserveringarna!

Lokaltyp: Kontor

Storlek: 705 m2

Område: Centrum

Tillträde: Enligt. ök.

Ritning

Adress

Intresseanmälan