Gimlegatan 5 – 793-1403 m2

Denna lokal ligger centralt och erbjuder en mångsidig arbetsmiljö som är idealisk för företag i behov av flexibla och rymliga ytor. Den öppna planlösningen ger nya hyresgäster fantastiska möjligheter att anpassa lokalen efter sina specifika behov, vare sig det gäller för kontorsutrymme, showroom eller lager. Idag ligger ett slitstarkt golv i större delen av lokalen.

En av de mest framträdande egenskaperna är den egna lastbryggan med en stor port som underlättar in- och utlastning, vilket gör lokalen perfekt för verksamheter med regelbundna leveranser. Det finns även ett kontorsutrymme på entresolplan, som erbjuder en utmärkt utsikt över hela verksamheten och ger en avskild plats för administrativt arbete.

Lokalen har även en generös källaryta som kan användas för ytterligare lagring eller andra verksamhetsbehov. Med sin höga takhöjd känns lokalen luftig och rymlig, vilket skapar en behaglig arbetsmiljö.

För att underlätta för både personal och besökare, erbjuder lokalens utomhusområde gott om parkeringsplatser. Dessutom har lokalen ett bra skyltläge mot R40, vilket garanterar utmärkt synlighet och tillgänglighet, och gör det enkelt att locka både befintliga och nya kunder.

Detta är en idealisk lokal för företag som värdesätter flexibilitet, tillgänglighet och en strategisk plats för sin verksamhet. Med dess centrala adress och utmärkta faciliteter, är lokalen inte bara praktisk utan också en plats där ditt företag kan växa och utvecklas.

Övre planet är 793 kvm och nedre planet är 610 kvm. Möjlighet att endast hyra övre planet om 793 kvm är möjligt, men även båda planen om totalt 1403 kvm. 

Lokaltyp:Fastigheter, Industri, Butikslokal, Lager
Storlek: 793 m2

Område: Centrum

Tillträde: Enligt. ök.

Adress

Intresseanmälan