(UTHYRD) Vasagatan 7 – 15 m2

Denna lokal, belägen i markplan av en fastighet full av karaktär, erbjuder en perfekt arbetsplats för tjänster inom skönhet och hälsa, såsom nagelsalonger, massörer eller andra typer av skönhetssalonger. Lokalens utformning och atmosfär är även väl lämpad för användning som kontor.

En av de mest tilltalande aspekterna av denna lokal är dess utmärkta parkeringsmöjligheter, vilket underlättar för både personal och kunder. Den ligger bara en kort promenad från stadens centrum, vilket gör den lättillgänglig samtidigt som den drar nytta av en lugnare miljö.

Lokalens prisvärda hyra gör den till ett mycket attraktivt alternativ för dem som söker ett prisvärt, men ändå kvalitativt, ställe att driva sin verksamhet. Fastigheten själv är en del av stadens charm och dess unika karaktär bidrar till en välkomnande och inspirerande arbetsmiljö.

Denna lokal är idealisk för dem som söker en kombination av prisvärdhet, tillgänglighet och en plats med egen identitet, vilket gör den till en utmärkt plats för både etablerade och uppstartsföretag inom skönhet och hälsa eller för de som söker ett centralt beläget kontor.

Lokaltyp:Uthyrd
Storlek: 15 m2

Område: Centrum

Tillträde: Enligt. ök.

Adress

Intresseanmälan