Hållingsgatan 15 – 190 m2

Denna kontorslokal erbjuder en idealisk arbetsmiljö med sitt utmärkta läge intill Borås centrum. På första plan i en byggnad från 40-talet, som genomgått flera tillbyggnader, finner du denna rymliga lokal. Den präglas av en stor och öppen yta, badad i naturligt ljus tack vare generösa fönsterpartier. Här kan du och dina kollegor njuta av en behaglig arbetsatmosfär.

Lokalen är utrustad med allt nödvändigt för en komfortabel arbetsdag. Det finns ett pausrum med pentry, flera toaletter, duschar och till och med en bastu, vilket skapar en avkopplande miljö. Förutom dessa faciliteter, erbjuder kontoret två stora kontorslandskap som är flexibla för diverse användning, inklusive utställningar.

Fastigheten ligger strategiskt belägen cirka 1,5 km från Borås centrum, intill R40, vilket gör det enkelt att snabbt nå kontoret med bil. Natursköna områden som Ramnasjön och en närliggande park ger möjlighet till avkopplande promenader under lunchpausen. För de dagliga behoven finns en bensinmack och en lunchrestaurang i närheten.

Parkeringsmöjligheter är rikliga, vilket underlättar för både personal och besökare. Dessutom ligger en busshållplats intill fastigheten, med frekventa förbindelser till Borås resecentrum, vilket gör lokalens läge både praktiskt och tillgängligt.

Denna kontorslokal är inte bara praktisk och välbelägen, utan erbjuder också en trivsam arbetsmiljö. Kontakta oss om du behöver hjälp att hitta din nästa arbetsplats – vi guidar dig till den bästa lösningen för dina behov.

Lokaltyp:Fastigheter, Kontor
Storlek: 190 m2

Område: Trandared

Tillträde: Enligt. ök.

Ritning

Intresseanmälan