(UTHYRD) Stormgatan 3 – 290 m2

Välkommen till detta nybyggda kontorskomplex i hjärtat av Viared, strategiskt beläget nära motorvägen för optimal tillgänglighet. Här erbjuds en unik möjlighet att hyra en modern kontorslokal med möjlighet att även hyra tillhörande logistik- eller industrilokaler, perfekt för företag som söker en flexibel och multifunktionell arbetsplats.

Fastigheten är utrustat med högklassiga faciliteter för att möta dina affärsbehov. Det inkluderar tillgång till professionella, externa konferensrum, idealiska för möten och presentationer. Efter arbetsdagens slut kan medarbetarna varva ner i en avslappnande relaxavdelning eller njuta av en utsökt måltid i restaurangen som finns i fastigheten.

I byggnaden finns även ett kontorshotell som rymmer en mängd olika företag, vilket skapar en levande och inspirerande miljö, perfekt för nätverkande och samarbete. Den gemensamma miljön är välplanerad och representabel, vilket speglar en professionell och inbjudande atmosfär.

Bland de andra fördelarna finns generösa parkeringsmöjligheter, vilket underlättar både för personal och besökare. Dessutom finns en exklusiv takterrass, som erbjuder en fantastisk utsikt och en idealisk plats för avkoppling eller informella möten.

Detta kontorskomplex på Viared är inte bara en arbetsplats, utan en plats där affärer, komfort och nätverkande flätas samman på ett harmoniskt sätt. Missa inte möjligheten att etablera ditt företag i denna dynamiska och moderna miljö.

Lokaltyp:Uthyrd
Storlek: 290 m2

Område: Viared

Tillträde: Enligt. ök.

Intresseanmälan