Katrinedalsgatan 13 – 215 m2

Upptäck denna enastående lokal i hjärtat av Borås. Med sitt strategiska läge är denna lokal inte bara centralt belägen, utan den erbjuder även enastående tillgänglighet, vilket gör den idealisk för dem som vill ha staden inom armlängds avstånd. Nära till stadens pulserande liv med shopping, kultur och nöjen, allt detta bara några steg bort.

En särskild fördel med denna lokal är att den sprider sig över två rymliga våningar, vilket ger en fantastisk flexibilitet när det kommer till att inreda och anpassa den efter unika behov. För de som värdesätter utomhusutrymmen kommer takterrassen definitivt att imponera. Den representerar en lugn oas mitt i staden och bjuder in till avkoppling, sociala evenemang eller bara för att njuta av en oförglömlig solnedgång.

Bekvämligheten sträcker sig längre än så; med ett garage i huset där det finns möjlighet att hyra parkeringsplatser blir parkeringen enkel och säker. Dessutom finns det gott om ytterligare parkeringsmöjligheter i närområdet. Och för dem som ofta reser är närheten till både tåg- och busstationer en ovärderlig tillgång, vilket gör det smidigt att utforska inte bara Borås, men också omgivningarna.

Denna lokal är utan tvekan en optimal lösning för företag som söker en central plats med rik potential och oslagbar tillgänglighet.

Lokaltyp:Fastigheter, Kontor
Storlek: 215 m2

Område: Centrum

Tillträde: Enligt. ök.

Adress

Intresseanmälan