Katrinedalsgatan 14 – 219 m2

I det eftertraktade området Katrinedal finner du denna imponerande lokal om 219 kvm. Belägen strategiskt på markplan. Här behöver varken kunder eller personal oroa sig för parkering; med generösa parkeringsmöjligheter i omedelbar närhet, blir varje ankomst enkel och bekväm.

När du kliver in genom den egna entrén möts du av ett ljusfyllt utrymme med en öppen planlösning. Den välbalanserade kombinationen av öppna ytor och avskilda kontorsrum skapar en dynamisk arbetsmiljö som uppmuntrar till både samarbete och koncentration. Här erbjuds även tre toaletter för maximal bekvämlighet.

För de som värderar en aktiv livsstil finns det extra att glädjas åt, med ett toppmodernt gym i samma byggnad. Lunchpauser och affärsmöten kan med fördel hållas på någon av de närliggande restaurangerna, vilket gör platsen ännu mer attraktiv. En kort och behaglig promenad, och du befinner dig mitt i stadens pulserande centrum.

Transportmöjligheterna kan knappast bli bättre. Tack vare lokalen position är det enkelt att komma till och från riksväg 40, vilket underlättar för såväl dagliga pendlingar som uppdrag eller affärsresor.

Vi inbjuder dig att uppleva denna lokal i Katrinedal och se alla dess möjligheter. Vänligen kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Lokaltyp: Kontor

Storlek: 219 m2

Område: Katrinedal

Tillträde: Enligt. ök.

Ritning

Adress

Intresseanmälan