Kungsgatan 29 – 215 m2

I hjärtat av Borås, på den anrika Kungsgatan 29, finner du en lokal vars historia och modernitet smälter samman i en perfekt symfoni. Denna fastighet, som bjuder på ett förtjusande sekelskiftesstuk, blir snabbt ett samtalsämne tack vare sin ytterst representativa fasad. Denna 215 kvm stora lokal erbjuder en sällsynt kombination av tradition och funktionalitet.

Med två egna entréer har lokalen en oöverträffad flexibilitet, vilket öppnar upp för en mängd olika verksamhetstyper. Trots det centrala läget i Borås finns det generösa parkeringsmöjligheter, och med ett enastående skyltläge mot Kungsgatan garanteras din verksamhet maximal synlighet.

Interiört är lokalen lika imponerande som dess utsida. Belägen på bottenvåningen i ett suterränghus, erbjuder lokalen en kreativ blandning av rymden där halva är under marknivå. Denna väl genomtänkta rumsindelning sträcker sig från konferensrum och lunchutrymmen, till kontorsplatser för upp till tio personer och ett rymligt förråd. Och som en extra touch av lyx och ombonad känsla, pryds lokalen av en egen öppen spis som drivs av gas.

Att beskriva Kungsgatan 29 är som att berätta en historia av elegans, funktion och prestige. Detta är inte bara en lokal; det är en möjlighet att sätta din verksamhet i centrum av Borås med stil och substans. Välkommen att uppleva och utforska potentialen i denna unika lokal.

Lokaltyp:Fastigheter, Kontor
Storlek: 215 m2

Område: Centrum

Tillträde: Enligt. ök.

Ritning

Adress

Intresseanmälan