Södra Korsgatan 11 – 300 m2

Välkommen till denna kontorslokal med bra planlösning, ljusinsläpp och dessutom en egen terrass! Genomgående ljus, bra rymd samt parkettgolv i alla utrymmen. Här arbetar du med sju kontorsrum, pausrum med pentry, konferensrum, stort förråd samt två wc med städ. Dessutom med utgång till den egna terrassen. Den härliga terrassen vetter mot sydost och bjuder på sol under hela arbetsdagen. Ta med dig morgonkaffet eller lunchen ut på terrassen och njut!

Förhyrningen görs på korttidskontrakt och i befintligt skick.

Området är mycket lättillgängligt, med 10 minuters gångavstånd in till city och allt tänkbart utbud i forma av butiker och service.

Lunchpromenaden kan avnjutas i den gröna Annelundsparken som är 91 400 kvadratmeter stor och har ett stort utbud av växligheter. Här finns även stadens största lekplats och i närområdet finns det mesta man kan önska sig med lunchrestauranger och kommersiell service.

450 meter ifrån lokalen finns ICA Maxi, Apotek mm.

Det finns busshållplats med bra förbindelser och det är även lätt att ta sig hit med cykel. På tio minuters gångavstånd ligger Borås citykärna och busstationen.

Området är mycket lättillgängligt med anslutning till riksväg 40, 41 och 27.

Lokaltyp: Kontor

Storlek: 300 m2

Område: Centrum

Tillträde: Enligt. ök.

Ritning

Adress

Intresseanmälan