Södra Korsgatan 11 – 390 m2

Lokalen är i startläge att totalrenoveras – är det ditt företag som vill in här och vara med och påverka utformningen från start? I dagsläget består lokalen av öppna ytor med flertal kontorsrum. Även utrustad med flertal wc samt en egen hiss som går direkt in i lokalen från markplan – Perfekt!

Ett spännande och praktiskt läge, parkeringsmöjligheter finns liksom promenadavstånd till centrum, livsmedelsbutik och restauranger. Nära påfart till R40.

Vill du vara med och utforma din egna lilla lokal utefter din verksamhets behov? Här finns möjligheten att utforma din egna arbetsplats efter dina önskemål.

Området är mycket lättillgängligt, med 10 minuters gångavstånd in till city och allt tänkbart utbud i forma av butiker och service.

Lunchpromenaden kan avnjutas i den gröna Annelundsparken som är 91 400 kvadratmeter stor och har ett stort utbud av växligheter. Här finns även stadens största lekplats och i närområdet finns det mesta man kan önska sig med lunchrestauranger och kommersiell service.

450 meter ifrån lokalen finns ICA Maxi, Apotek mm.

Det finns busshållplats med bra förbindelser och det är även lätt att ta sig hit med cykel. På tio minuters gångavstånd ligger Borås citykärna och busstationen.

Området är mycket lättillgängligt med anslutning till riksväg 40, 41 och 27.

Lokaltyp: Kontor

Storlek: 390 m2

Område: Centrum

Tillträde: Enligt. ök.

Ritning

Adress

Intresseanmälan