Södra Korsgatan 11 – 560 m2

Här har du en lokal som erbjuder mycket ljus från stora fönsterpartier, rymliga och fräscha rum med ett jättebra skyltläge mot leden. Vill du också synas där? Då är du varmt välkommen att arbeta i denna lokal!

Här arbetar du och dina kollegor med bra kontorsrum med gott om ljusinsläpp, rymligt pausrum med pentry samt flertal wc. Dessutom har du tillgång till en hiss, som går direkt in i lokalen från markplan.

Välkomna dina kunder till en pampig entré vid receptionsdisken med sittgrupper eller kanske med en utställning av dina produkter.

Önskar du veta mer om lokalen? Hör av dig till oss, så ser vi till att hitta den perfekta arbetsplatsen för dig och din verksamhet!

Området är mycket lättillgängligt, med 10 minuters gångavstånd in till city och allt tänkbart utbud i forma av butiker och service.

Lunchpromenaden kan avnjutas i den gröna Annelundsparken som är 91 400 kvadratmeter stor och har ett stort utbud av växligheter. Här finns även stadens största lekplats och i närområdet finns det mesta man kan önska sig med lunchrestauranger och kommersiell service.

450 meter ifrån lokalen finns ICA Maxi, Apotek mm.

Det finns busshållplats med bra förbindelser och det är även lätt att ta sig hit med cykel. På tio minuters gångavstånd ligger Borås citykärna och busstationen.

Området är mycket lättillgängligt med anslutning till riksväg 40, 41 och 27.

Lokaltyp: Kontor

Storlek: 560 m2

Område: Centrum

Tillträde: Enligt. ök.

Ritning

Adress

Intresseanmälan