Stora Nygatan 13 – 140 m2

Välkommen till Stora Nygatan 13 i Göteborg – en historisk adress som genomsyras av karaktär och charm. Denna lediga lokal, som sträcker sig över 140 m2, erbjuder en unik möjlighet att bli en del av denna anrika plats.

Stora Nygatan är en central och välkänd gata i Göteborg, och att ha sin verksamhet här ger en stark närvaro och synlighet. Gatan har en rik historia och är omgiven av vackra byggnader och arkitektur som berättar om stadens förflutna.

Stora Nygatan 13 i synnerhet är en plats med en särskild historia. Tidigare har fastigheten varit hem för olika verksamheter och har nu förvandlats till moderna och renoverade utrymmen som möter dagens standarder. Genom att kombinera det historiska och det samtida skapas en unik atmosfär som ger en inspirerande arbetsmiljö.

Dessutom har du förmånen att ha fönster med utsikt mot vallgraven och trädgårdsföreningen på andra sidan. Den grönskande omgivningen ger en lugn och avkopplande atmosfär, samtidigt som den centrala placeringen ger dig närhet till allt som Göteborg har att erbjuda.

Utöver den historiska betydelsen och de natursköna omgivningarna, har Stora Nygatan 13 ett fantastiskt utbud av restauranger, butiker och kulturella sevärdheter i närheten. Du och dina medarbetare kommer att ha gott om valmöjligheter när det gäller lunchställen och fritidsaktiviteter.

Sammanfattningsvis, erbjuder Stora Nygatan 13 en unik möjlighet att bli en del av Göteborgs rika historia samtidigt som du njuter av moderna och renoverade utrymmen. Med dess centrala och välkända adress, vacker utsikt och närhet till stadens bästa restauranger och caféer, är detta en lokal som ger dig en framstående och inspirerande arbetsplats. Kontakta oss idag för att upptäcka mer om denna fantastiska möjlighet att etablera din verksamhet på Stora Nygatan 13!

Lokaltyp:Fastigheter, Kontor
Storlek: 140 m2

Område: Centrum

Tillträde: Enligt. ök.

Ritning

Adress

Intresseanmälan