Torggatan 25 – 195 m2

Mitt på centralaste gatan i centrum finner ni denna butikslokal! Den perfekta lokalen för dig som vill driva butik i en stadskärna med mycket rörelse och aktivitet.

Här arbetar du och dina medarbetare i ett centralt och attraktivt läge mitt i händelsernas centrum med bästa möjliga skyltfönster. Här har man nämligen två stora skyltfönster där ena vetter mot Stora torget via entrén och även via Österlånggatan.

Butiken nås via entréplanet och består av en butiksyta, personalavdelning med fräscha utskikt såsom wc, städ, pausrum med pentry samt ett mindre lager/förråd.

Önskar du driva en butik mitt i stadens hjärta med ett guldläge? Då är detta den perfekta lokalen för dig!

Området

Ett stenkast bort från denna centralt belägna fastighet finner du Borås vackra Stadspark, delvis omgiven av Viskan vilken rinner genom centrum.

Till Stadsparken tar du dig för en kort break i citypulsen eller varför inte njuta av en medhavd lunch, kaffe eller passa på att kika in till lunchrestaurangen som ligger direkt när du kommit in i parken. Alldeles i närheten finner vi även Sandwalls plats med dess uteserveringar, caféer och restauranger som är en perfekt och mycket populär mötesplats både för affärslunchen och en träff i goda vänners sällskap.

Inte sällan är det full fart här på lunchtid och om det är soligt och fint väder – ja, då gäller det att vara ute i god tid för att få plats på uteserveringarna! Fastigheten är belägen vid Stora Torget i Borås.

Kommunikationer

Med tåg och buss tar du dig enkelt hit, gångavstånd från Centralstationen och Södra Torget med det flesta bussförbindelser.

För dig som pendlar från Göteborg är restiden till Borås ca 45-50 minuter och avgångar är frekventa, både med tåg och buss.

Parkering

Besöksparkering finns i t ex Midas-garaget och på Midas-terrassen.

Om fastigheten

Fastigheten är belägen vid Stora Torget i Borås.

Byggnaden innehar butiker och kontor och garage.

Lokaltyp: Butik

Storlek: 195 m2

Område: Centrum

Tillträde: Enligt. ök.

Ritning

Adress

Intresseanmälan